Wat is er mogelijk?

Als jij voor jezelf iets wilt veranderen qua gezondheid, shape, energie of sportprestaties, dan hebben we verschillende stappen en mogelijkheden voor jou.

Fitcall
Tijdens deze gratis kennismaking leren we elkaar kennen, kijken we samen naar jouw fitdoelen en waar je tegen aanloopt. Ook kan je vragen stellen als je die hebt. Sowieso ontvang je meerdere tips die jou al meteen helpen

Proefpakket
Als je er voor openstaat om te ervaren wat het Fit Ontbijt voor je zou kunnen betekenen, kan je voor het proefpakket kiezen. Voor 10 euro heb je 6 dagen een heerlijk ontbijtje waarbij je ook meteen mijn persoonlijke tips en adviezen ontvangt.

Persoonlijk Fit Plan
Als we allebei een klik voelen, kunnen we de volgende stap maken door het opzetten van jouw persoonlijke Fit Plan. Om naar jouw doelen toe te werken en deze resultaten daarna ook te behouden, komt naast kennis en bewustwording over voeding en beweging, ook mindset aan bod. Zo pakken we ook meteen je oude patronen aan! Waardoor je lekkerder in je vel zit, je je krachtiger voelt, en we zo stap voor stap die gezonde leefstijl creëren die bij jou en jouw leven past.

Het overzicht van de verschillende Fit Programma’s vind je HIER

Webshop
Uiteraard kan je ook zelf shoppen in mijn webshop en op die manier de producten van Herbalife Nutrition ervaren. Als je een account aanmaakt (is gratis), kan je ook meteen de prijzen zien. Heb je vragen of kom je er toch zelf niet uit, dan kan je me altijd contacten voor tips en advies. Mijn persoonlijke coaching is altijd inbegrepen!

Doorlinken naar mijn webshop kan HIER