Wat is er mogelijk?

Als jij voor jezelf iets wilt veranderen qua gezondheid, shape, energie of sportprestaties, dan hebben we verschillende stappen en mogelijkheden voor jou.

Fitcheck
Tijdens deze gratis kennismaking leren we elkaar kennen, kijken we samen naar jouw wensen en doelen, naar je voedingspatroon en waar je tegen aanloopt. Zo heb je een duidelijk(er) plaatje van waar je nu staat en waar je naartoe zou willen, en welke tips je meteen al in praktijk zou kunnen brengen.

Proefpakket
Een makkelijke kennismaking met het ‘Fit Ontbijt’ wat de basis is van het Fit Plan. Gedurende zes dagen kan je ervaren en proeven wat deze voeding voor jou kan betekenen. Voor maar €10,- kan je het uitproberen en krijg je ook persoonlijke tips en adviezen.

Persoonlijk Fit Plan
Als we allebei een klik voelen, kunnen we de volgende stap maken door het opzetten van jouw persoonlijke Fit Plan. Om naar jouw doelen toe te werken en deze resultaten daarna ook te behouden, komt naast kennis en bewustwording over voeding en beweging, ook je mindset aan bod. Zo pakken we ook meteen je oude patronen aan! Waardoor je lekkerder in je vel zit, je je krachtiger voelt, en we zo stap voor stap die gezonde leefstijl creëren die bij jou en jouw leven past.

Het overzicht van de verschillende Fit Programma’s vind je HIER

Webshop
Uiteraard kan je ook zelf shoppen in mijn webshop en op die manier de producten van Herbalife Nutrition ervaren. Als je een account aanmaakt (is gratis), kan je ook meteen de prijzen zien. Heb je vragen of kom je er toch zelf niet uit, dan kan je me altijd contacten voor tips en advies. Mijn persoonlijke coaching is altijd inbegrepen!

Doorlinken naar mijn webshop kan HIER