Voeding

Nina (32):
Al jaren kamp ik met overgewicht, en zeker na mijn twee zwangerschappen is er gewicht bij gebleven. Omdat ik volgend jaar ga trouwen en me tevens voor mijn kinderen ook fitter en gezonder wil voelen, ben ik met Kim aan de slag gegaan. Als eigenaar van een restaurant heb ik vrijwel geen tijd om te sporten, dus gelukkig dat voeding 80% van het resultaat is. Inmiddels draag ik twee kledingmaten kleiner, voel ik me energieker, en ben ik veel bewuster van wat ik wel en niet kan eten om mijn lichaam optimaal te voeden.
Resultaat: 30 kilo afgeslankt, 6% vet kwijt, behoud van spiermassa


Debbie (29):
Zo blij met het Herbalife ontbijt! Ik ben gestart met het proefpakket en merkte dat het veel beter verzadigde dan mijn havermout in de ochtend. Daarnaast heb ik naast het ideale ontbijt mijn leefstijl gezonder en structureler gemaakt met Kim, en is dat nu een gewoonte geworden waardoor het niet meer zoveel moeite kost en ik het makkelijk kan toepassen.
Resultaat: aangekomen in gewicht, suikerverslaving onder controle, bewuster leven, niet meer de hele dag aan eten denken


Paulien (22):
Inmiddels al een tijdje bezig met de voeding van Herbalife onder begeleiding van Kim. Ik kan altijd bij haar terecht met vragen en wordt door haar zeer goed begeleid bij het bereiken van mijn doelen. Kim motiveert mij om voor de beste versie van mijzelf te gaan en is een absolute aanrader op het gebied van voeding maar ook op die van sport door de leuke fitcamps op zondagochtend.
Resultaat: 10 kilo afgeslankt, 10% vet kwijt, meer energie, beter humeur


Karin (36):

Cosmetisch gezien heb ik een ideaal figuur, echter zat de buik die was achtergebleven na mijn derde zwangerschap me in de weg. Na het proefpakket ben ik met Kim gaan werken aan een betere structuur qua eetpatroon en het doorbreken van mijn oude patronen, waardoor ik niet alleen meer energie kreeg maar mijn snacktrek ook is verdwenen.
Resultaat: 5 kilo afgeslankt én behouden, plattere buik, meer energie, geen snacktrek meer, bewuster met eten

Disclaimer: Mensen die twee keer per dag Herbalife Formule 1 nuttigen als onderdeel van een gezonde, actieve leefstijl mogen verwachten gemiddeld 0,5 kilo per week af te slanken