Fit Plan programma’s

Een lichaam dat alles binnenkrijgt dat het nodig heeft (en in de juiste verhoudingen), werkt optimaal en zorgt dat jij je supergoed voelt. Wat er weer voor zorgt dat jij resultaten haalt (en houdt)!

Maar daar ligt ook meteen jouw uitdaging… Je wilt wel, maar je hebt ook een leuk, gezellig en vooral bezet (gezins)leven. Dus zoek je iets waarbij je én resultaten kunt behalen (zonder van alles apart te hoeven koken) én waarbij je ook gewoon nog je genietmomenten kan hebben. Dan zit je hier goed!

Hieronder vind je de programma’s waar ik mee werk. Staat jouw doel of wens er niet tussen? Laat het me dan weten, want er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden, dan ik me heb beperkt tot de meest voorkomende.

Bij elk programma is inbegrepen:
• 1-op-1 coaching met mij (op vaste momenten), met persoonlijke tips, adviezen en nog veel meer
• persoonlijke coaching via whatsapp (tussendoor bij vragen of uitdagingen)
• online community met dagelijkse inspiratie, lekkere recepten, thuis workouts en motiverende podcasts

Herbalife Haarlem Kim van der Laan

FIT ONTBIJT
Voor iedereen die meer energie, minder snacktrek, een gezonde start en lichaam in balans wil hebben, en/of 3-5 kilo wil afslanken.

Herbalife Haarlem Kim van der Laan

FIT ENERGIE / GEWICHT BASIS (meest afgenomen)
Voor iedereen die meer energie wil, minder snacktrek, betere vetverbranding, strakker lichaam, en/of 5-10 kilo afslanken.

Herbalife Haarlem Kim van der Laan

FIT ENERGIE / GEWICHT OPTIMAAL
Voor iedereen die alle voordelen van bovenstaand programma wil en extra stappen daarin wil maken, en/of 10 kilo of meer wil afslanken.

Herbalife Haarlem Kim van der Laan

FIT PLATTE BUIK
Voor iedereen die extra aandacht wil geven aan haar buik (minder opgeblazen, rustigere darmen etc.) en dat met een gezonde, zachte dagelijkse detox op een zeer effectieve manier wil doen