Fit Plan programma’s

Een lichaam dat alles binnenkrijgt dat het nodig heeft (en in de juiste verhoudingen), werkt optimaal en zorgt dat jij je supergoed voelt. Wat er weer voor zorgt dat jij resultaten haalt (en houdt)!

Daarom werk ik met een combinatie van gezonde voeding, met producten van Herbalife Nutrition als aanvulling. Om zo alles aan te vullen wat je tegenwoordig helaas niet meer uit normale voeding kunt halen (ook niet uit biologische voeding).

Hier vind je de programma’s waar ik mee werk. Met elk programma doe je 30 dagen, en hierbij is inbegrepen:
• gratis kennismakingsgesprek
• 1-op-1 coaching met persoonlijke tips en adviezen
• online community met inspiratie, recepten, workouts en podcasts
• Challenges
• live weeg- en meetmomenten
• 24/7 mogelijkheid om te contacten bij vragen of uitdagingen (ik reageer echter niet 24/7 maar wel zo snel mogelijk ;))

Daarnaast kan je ook 25% voordeel krijgen. Tijdens onze kennismaking vertel ik er meer over.

Herbalife Haarlem Kim van der Laan

FIT ONTBIJT
Voor wie? Voor iedereen die meer energie wil, minder snacktrek, een gezonde start en lichaam in balans wil hebben, en/of 3-5 kilo wil afslanken. Start jouw dag optimaal met de aloë vera, theedrank (deze drink je ook gedurende de dag) en de F1 smoothie (kan ook met havermout of yoghurt)
€4,65 per dag

Herbalife Haarlem Kim van der Laan

FIT ENERGIE / GEWICHT BASIS (meest afgenomen)
Voor wie? Voor iedereen die meer energie wil, minder snacktrek, betere vetverbranding, strakker lichaam, en/of 5-10 kilo afslanken. Hierbij gebruik je het Fit Ontbijt en heb je daarnaast een Proteïne Drink om later op de dag te nuttigen. Als extra ontvang je eenmalig een toffe bidon.
€6,50 per dag

Herbalife Haarlem Kim van der Laan

FIT ENERGIE / GEWICHT OPTIMAAL
Voor wie? Voor iedereen die alle voordelen van bovenstaand programma wil en extra stappen daarin wil maken, en/of 10 kilo of meer wil afslanken. Naast het Fit Energie/Gewicht Basis programma neem je de multivezeldrank om je vezelinname te optimaliseren en zo je resultaat sneller te behalen op een gezonde manier. Als extra ontvang je eenmalig een toffe bidon.
€7,60 per dag

Herbalife Haarlem Kim van der Laan

FIT SPORTEN
Voor wie? Voor iedereen die optimaal herstel wil en daarmee verbetering van sportprestaties, met hetzelfde aantal uren trainen! Je start dagelijks met de voedingsshake. Wanneer je traint neem je de CR7 sportdrank, en na afloop een Rebuild Strength herstelshake.
€4,95 per dag (uitgaande van 4-5 keer trainen per week)

Herbalife Haarlem Kim van der Laan

FIT DETOX
Voor wie? Voor iedereen wiens lichaam toe is aan een goede reiniging (denk hierbij aan gebruik medicatie/antibiotica, na periode ongezonder eten, etc). Door de combinatie van aloë vera Max en de multivezeldrank reinig je je lichaam goed en op een zachte manier.
€2,80 per dag