Afslanken

Bij Herbalife denken veel mensen dat het om een dieet gaat, maat niets is minder waar… Wij zorgen dat je op een GEZONDE manier afslankt en dat ook kan behouden, door middel van een gezonde leefstijl. Herbalife is namelijk een (hele waardevolle) aanvulling op een gezonde, actieve leefstijl, en door jouw lichaam alles te geven wat het nodig heeft qua voedingsstoffen breng je je lichaam in balans. Wat betekent dat het voor je gaat werken, in plaats van tegen je.

Er wordt dan ook niets weggelaten (zoals koolhydraten), en ook wordt er niet heel weinig gegeten. Dat zijn vaak manieren die mensen al hebben geprobeerd om af te slanken, echter zijn dat korte termijn resultaten waarbij je lichaam snel gaat schreeuwen om voedingsstoffen. Je lichaam heeft namelijk alles nodig, alleen dan wél in de juiste verhoudingen (en dat is waar het vaak aan schort). Honger heb je dan ook zeker niet als je samen met mij gaat voor een fittere, slankere versie van jezelf!

 

Ben je benieuwd wat Herbalife en mijn coaching voor jou kunnen betekenen? Informeer dan naar het Ideaal Ontbijt proefpakket.

Ben je gevoelig voor gluten, lactose of soja? Of eet je vegan?
Ook daar kan ik je bij helpen!