24Fitcamp Haarlem

Sporten zonder abonnement? Lekker in de buitenlucht werken aan je conditie en kracht? In groepsverband (small group) trainen, en op je eigen niveau meedoen?

Doe dan mee met 24FITCAMP HAARLEM!

Elke zondag om 10.30 uur

Verzamelen bij ingang Office Hotel (Fonteinlaan 5) in Haarlemmerhout

Ben je benieuwd en doe je graag eens een proefles mee?
Meld je HIER aan

Heb je daarna de smaak te pakken?
Dan kan je voor €85,- een 20-rittenkaart aanschaffen (een half jaar geldig). Daarvoor krijg je ook nog eens een Herbalife herstelshake, een sportdrank én een bidon (eenmalig).

Ook doen we weleens mee aan leuke sportactiviteiten in de omgeving van Haarlem.

Resultaten

Tjitske:
Toen ik begon was ik heel sceptisch, ik dacht dat het niets voor mij zou zijn. Dat ik niet mee zou kunnen komen, dat ik de oefeningen niet zou kunnen etc. Maar dat viel reuze mee, alles kan op eigen niveau worden meegedaan. Vroeger was ik altijd snel moe en buiten adem. Nu, een jaar later, ben ik veel actiever. Ik heb meer spierkracht en een betere conditie. En ik herstel heel snel. Dit jaar op vakantie vroeg m’n man mij tijdens het lopen en klimmen regelmatig waar ik mijn energie vandaan haalde… Omdat ik bijna niet moe te krijgen was en hij dat niet gewend was. Een groter compliment kan je niet krijgen! Verder bied de Fitcamp gezelligheid en heeft het me doorzettingsvermogen gebracht

Saskia:
Als ik door omstandigheden een paar keer niet ben geweest, dan heb ik de Fitcamp echt wel gemist. Het sporten in de buitenlucht, de gezelligheid, de fun. Dat maakt dat ik er echt graag iedere keer bij ben! 

Jan:
Toen ik begon had ik nog last van mijn knie en kon ik niet alles meedoen. Door de Fitcamp heb ik gemerkt dat de spieren in mijn benen en rondom mijn knie zijn versterkt, waardoor ik echt stukken minder last heb! Kim geeft ook goed aan wanneer ik beter een alternatieve oefening kan doen met mijn knie. Daarnaast is de sfeer tijdens de workout altijd fijn en leuk.