21 dagen Challenge

Wil je meer ENERGIE? Een paar kilo kwijt, strakker worden, of je sportprestaties verbeteren? Of op een gezonde manier FIT EN IN SHAPE blijven?

Ben jij er klaar voor om de knop om te zetten, je valkuilen vaarwel te zeggen, en gave blijvende resultaten te creëren? Dan is dit wellicht jouw timing om met deze Challenge mee te doen. Waarmee jij jouw eerste resultaten al kunt boeken!

Allereerst hebben we een (gratis) kennismakingsgesprek om te kijken wat jouw doelen en wensen zijn. Ook vertel ik je meer over hoe ik werk en over het Fit Ontbijt van Herbalife Nutrition. Als je wilt kan je daarna voor maar €10,-  zes dagen het Fit Ontbijt proefpakket uitproberen, inclusief persoonlijke tips. Is er aan beide kanten een klik en wil je daarna graag doorpakken, dan starten we met jouw persoonlijke Fit Plan. Als je wilt, kan je ook extra instappen bij de eerstvolgende 21 dagen Challenge (deze is kosteloos en start maandelijks op de 1e van de maand).

Jouw Fit Plan is voor 30 dagen gebruik. Mocht je besluiten om ook in te stappen bij de 21 dagen Challenge, dan gaan we naast de persoonlijke coaching op voeding, beweging en mindset ook extra focussen op bepaalde punten die we samen afspreken. Daar ga jij tijdens de Challenge mee aan de slag, met als logisch gevolg: resultaat.
De laatste week van de maand kan je volle bak door blijven pakken of het iets losser te laten. Je Fit Ontbijt neem je dan nog wel gewoon steeds dagelijks.

Meer weten over de diverse Fit Programma’s die ik aanbied?
Kijk dan HIER